В селі Чайки на Київщині внаслідок підриву гранати загинув військовослужбовець Геннадій Частяков. Він працював помічником Головнокомандувача Валерія Залужного. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

«Трагедія трапилася у житловому комплексі в с. Чайки на Київщині. Після отримання повідомлення про вибух, поліція терміново прибула на місце події. За попередньою інформацією, внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поліція працює на місці події. Розпочато кримінальне провадження за фактом загибелі людини та незаконного поводження з боєприпасами.

Залужний повідомив, що за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув його помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.

«Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині…», - написав Залужний.

За його словами, причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування.