Смертельна аварія сталася на перетині Херсонського шосе та вул. Скульптора Ізмалкова – зіткнулися легковики Mitsubishi Galant та Daewoo Lanos, пишуть місцеві ЗМІ.

У Миколаєві загинув у дорожній аварії інспектор-черговий чергової частини батальйону поліції особливого призначення Тавр ГУНП у Миколаївській області майор поліції Володимир Волошин. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції.

"Йому було всього 45 років. Майже 20 років Володимир присвятив захисту правопорядку та безпеки нашої держави, виконуючи службові завдання у численних відрядженнях у зоні бойових дій, а також захищаючи нашу землю від ворога протягом останнього року. Поліцейський був світлою та гідною людиною, відповідальним та професійним працівником. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким нашого колеги", – йдеться у повідомленні.

У свою чергу місцеве видання Новини-N повідомляє, що смертельна аварія сталася на перетині Херсонського шосе та вул. Скульптора Ізмалкова – зіткнулися легкові автомобілі Mitsubishi Galant та Daewoo Lanos.

Внаслідок ДТП загинув водій Daewoo. Водій Mitsubishi та пасажирка Daewoo були травмовані та доставлені до лікарні. Обидва авто зазнали значних механічних пошкоджень.

За словами очевидців, Mitsubishi рухався з дуже високою швидкістю і на перехресті з вул. Генерала Свиридова проїхав червоне світло. Про високу швидкість автомобіля свідчить і довгий гальмівний слід, що становить близько 30 метрів.