Сьогодні в Україні відзначають День Збройних сил. Зеленський подякував воїнам, які дають бій на фронті і боронять Україну.

Президент Володимир Зеленський привітав українських військовослужбовців із Днем Збройних сил України.

"6 грудня. День Збройних Сил України. День сильних. День сміливих. День незламних. Чоловіків і жінок. Воїнів. Героїв. Усіх, хто продовжує боронити державу. І всіх, хто віддав своє життя, аби не віддати України. І саме зараз я йду до Стіни їхньої пам’яті. Багато хто знає, де це, багато хто був там. Ну а тим, хто поки не був, варто сходити. Побачити обличчя наших героїв. Зазирнути їм в очі. І просто помовчати. Та в цій тиші подумати. Пригадати. Усвідомити. Порівняти цей ранок і ранок 651 день тому. Як було гучно. І чимало кому було страшно. Але страх програв. І тепер про нас почули всі. Як було важко тоді і як не соромно тепер", - зазначив глава держави.

Зеленський подякував воїнам, які дають бій на фронті і боронять мирні регіони.

"Сьогодні тільки одне слово - "молодці". Тільки одна емоція - вдячність. І тільки одне побажання - перемогти. Командири, будь ласка, бережіть своїх солдатів. Бережіть себе, будьте собою. Я вітаю вас з Днем Збройних Сил України!", - сказав президент.