У результаті виниклих проблем як у Москві, де розташована штаб-квартира провайдера, так і в низці регіонів Росії значно ускладнена або неможлива діяльність державних відомств агресора.

У Москві "зламався" провайдер, який забезпечував інтернетом держструктури РФ. Про це сьогодні, 23 січня, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Внаслідок успішних дій невідомих кіберволонтерів на Росії виник масштабний збій у роботі крупного інтернет-провайдера Акадо-телеком. Вказана компанія забезпечує послугами низку державних структур терористичної росії, зокрема адміністрацію Путіна, ФСБ, ФСО, органи місцевого самоврядування у москві та інших регіонах, "Сбєрбанк" та інші об’єкти", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 21 та 22 січня російські користувачі стали масово скаржитися на відсутність інтернету і неможливість зв’язатись зі службою підтримки Акадо.

 

  Фото: ГУР Міноборони України

"У результаті виниклих проблем як у Москві, де розташована штаб-квартира провайдера, так і в низці регіонів Росії значно ускладнена або неможлива діяльність державних відомств агресора. Точний масштаб збитків для росії уточнюється", - йдеться в повідомленні ГУР.