У рф невідомий у військовій формі проник у приватний будинок у елітному підмосковному селищі і взяв заручників. На місце прибули силовики і намагаються взяти будівлю штурмом, передає УНН із посиланням на російські Telegram-канали.

За даними Baza, сьогодні вранці охороні котеджного селища «Шервуд» надійшло повідомлення про проникнення до одного з будинків. Коли охоронці підійшли до будівлі, то побачили розбите скло на першому поверсі. У приміщенні були розкидані патрони та ріжки, а з другого поверху раптом спустився чоловік у військовій формі та бронежилеті.

Охоронці відразу викликали поліцію, не ризикнувши затримувати незнайомця. За даними Baza, чоловік "перебував у неадекватному стані — кричав, що влізти до будинку йому наказав Бог, і що нещодавно він повернувся зі сво". 

Згодом стало відомо, що співробітники росгвардії почали штурмувати будинок у селищі «Шервуд». За словами чоловіка, який забарикадувався в будинку, його звуть В'ячеслав.

За наявною інформацією грабіжник озброєний автоматом Калашнікова. У штурмі беруть участь бійці собр та омон.

За попередніми даними, заручникам вдалося залишити будинок.

"Стрілянина та вибухи: обстановка у підмосковному Шервуді напружена. Чоловік, який захопив приватний будинок, з "калашем" не здається.

Чи є поранені серед силовиків, уточнюється", - повідомляє Shot.