За чинного президента країни Ільхама Алієва, за даними опитувань, віддали голоси близько 93% виборців.

В Азербайджані завершилося голосування на позачергових виборах президента. За даними екзитполів, лідирує чинний глава держави Ільхам Алієв.Про це сьогодні, 7 лютого, повідомляють азербайджанські ЗМІ.

За даними екзит-полу, проведеного спільно з організацією ORACLEADVISORYGROUP(США), чинний глава держави, голова партії Новий Азербайджан Ільхам Алієв набирає 93,9%; Гудрат Гасангулієв, кандидат від партії Народний фронт цілісного Азербайджану (ПНФЦА) - 1,2%; Захід Орудж, самовисуванець – 1,8%; Фазіль Мустафа, кандидат від партії Велике творення (ПВС) - 1,5%; Ельшад Мусаєв, кандидат від партії Великий Азербайджан (ПВА) - 0,4%; Разі Нуруллаєв, кандидат від партії Національний фронт (ПНФ) - 0,9%; Фуад Алієв, самовисуванець - 0,3%.

Центр соціологічних досліджень оголосив результати екзитполу, проведеного на президентських виборах 7 лютого: за Алієва проголосували 92,4 відсотка виборців.

За даними Інформаційного центру Центральної виборчої комісії станом на 17.00 за місцевим часом, у голосуванні взяли участь 4 590 075 виборців, що становить 70,85% зареєстрованих на президентських виборах.

Процес голосування транслювався у прямому ефірі на офіційному сайті ЦВК за допомогою веб-камер, встановлених на 1000 виборчих дільницях.

За виборчим процесом спостерігали 790 міжнародних спостерігачів, які представляють 72 міжнародні організації та 89 країн.