Експрезидент під час мітингу переплутав свою конкурентку по Республіканській партії із ексспікеркою Конгресу, демократкою Пелосі.

Республіканка Ніккі Гейлі, яка конкурує з Дональдом Трампом за право балотуватися у президенти США від Республіканської партії,  поставила під сумнів його ментальне здоров’я після того, як Трамп переплутав її з Ненсі Пелосі на мітингу. Про це у суботу, 20 січня, повідомило NBC.

"Мене хвилює, не кажучи нічого принизливого, що коли вам доводиться мати справу з тиском, який чинить на вас як на президента, ми не можемо мати людину, у якої є сумніви щодо того, чи ця людина ментально придатна для роботи", - сказала Гейлі на зустрічі виборців у Нью-Гемпширі.

Критика з її боку прозвучала після того, як Трамп переплутав її з демократкою Ненсі Пелосі, яка раніше була спікером Палати представників. У п'ятницю Трамп заявив, що саме Гейлі відповідала за безпеку в Конгресі під час штурму 6 січня.

Гейлі вважає, що кандидати старше 75 років повинні пройти тест на перевірку когнітивних здібностей.

"Нам потрібні люди на висоті. Чи справді ми хочемо, щоб вони забували імена та робили помилки, коли їм 80 років і вони мають справу з Путіним, Сі, Кімом і Північною Кореєю?", - додала Гейлі.