В Україні погода на вихідних, 17-18 лютого, буде похмурою, без істотних опадів, лише в окремих областях очікується сніг і дощ.


На вихідних в Україні збережеться похмура, відносно тепла погода, місцями з невеликим дощем. Про це повідомила пресслужба Укргідрометцентру в п'ятницю, 16 лютого.

В суботу, 17 лютого, опади не прогнозуються, лише в північно-західній частині вдень невеликий дощ, у західних областях вночі та вранці місцями туман.

Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура у східних областях вночі 3-8° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; на решті території вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла, на заході країни 8-13°.

 

У Києві в суботу без опадів. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, удень 4-6° тепла.

 

У неділю, 18 лютого, вночі в західних, північних і центральних, вдень у південних, східних областях України та в Криму невеликий дощ і мокрий сніг, на решті території без опадів. У південній частині вночі та вранці місцями туман.

 

Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східній та північно-східній частині 4-7° морозу; вдень 1-6° тепла, на Закарпатті та півдні країни 5-10° тепла. У Карпатах вночі невеликий сніг, удень без опадів, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

 

У Києві в неділю очікується вночі невеликий мокрий сніг і дощ, удень без опадів. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла.