Легенді було 82 роки, він так і не зміг подолати рак. Він був єдиним гравцем в історії футболу, який тричі ставав чемпіоном світу.

На 83 році пішов із життя легендарний бразильський нападник Едсон Арантіс ду Насіменту, якого більшість уболівальників знають як Пеле. Про це повідомляє freezmi.io/category/sport.

29 листопада Пеле було госпіталізовано. Останнім часом він боровся із раком. Американські журналісти повідомляли, що екс-футболіст збірної Бразилії вже не реагує на хіміотерапію. З того часу Пеле з лікарні через своїх друзів та родичів кілька разів виступав із заявами, що продовжує боротися за життя.

Едсон Арантіс ду Насіменту – єдиний гравець в історії футболу, який тричі ставав чемпіоном світу. Він вигравав цей титул у 1958-му, 1962-му та 1970 роках. Він двічі перемагав у міжконтинентальному Кубку та Копа Лібертадорес. Багато організацій називали його найкращим футболістом ХХ століття. Наприкінці дев'яностих Пеле очолював Міністерство спорту Бразилії.

За свою кар'єру він виступав лише за два клуби. З 1957 до 1974 року нападник провів 585 матчів за Сантос, в яких забив 570 голів. Після цього він перебрався до США, де у складі Нью-Йорка Космос відзначився 37 разів у 64 поєдинках. За збірну Бразилії в Пеле - 92 гри та 78 результативних ударів.