Король Великої Британії Чарльз III вперше з'явився на публіці після того, як був поширений російський фейк про його смерть.

Король Великої Британії Чарльз III вперше з'явився на публіці після того, як поширилися чутки про його смерть. Про це повідомляє Daily Mail.

Зокрема, монарх покинув Віндзорський замок і прибув до Кларенс-хаусу в Лондоні 19 березня, де також встиг зробити офіційні знімки.

Його Величність, який продовжує лікування від раку, сидів на задньому сидінні лімузина, коли виїжджав зі свого будинку в Беркширі перед прибуттям до столиці.

У вівторок, 19 березня, Чарльз III провів аудієнцію з ветеранами Корейської війни в Букінгемському палаці. Він впевнено стояв на ногах, посміхався і розмовляв з британцями.

Як з'ясувалося, неправдиву новину про смерть короля Великої Британії поширили російські ЗМІ. Вони стверджували, що монарх пішов з життя через ускладнення від раку, посилаючись на неназвані " медіа".

Тож вчора посольство Великої Британії в Москві було змушене виступити з офіційною заявою, в якій підтвердило, що король Чарльз ІІІ живий.

 dailymail.co.uk