У клубі англійської Прем'єр-ліги Манчестер Юнайтед черговий скандал, пов’язаний з футболістом.

Жодного дня без скандалу. Схоже за таким принципом нині живе Манчестер Юнайтед. Тільки вчора стало відомо про конфлікт між гравцем і тренером клубу. А вже сьогодні нова неприємність.

Як повідомило видання The Telegraph, вінгер манкуніаців Антоні тепер перебуває під слідством з боку поліції Великого Манчестера.

Нагадаємо, раніше колишня дівчина бразильця звинуватила того в домашньому насильстві. Нещодавно Габріелла Каваллін надала нові докази провини футболіста.

Утім на цьому неприємності для Антоні не скінчилися. Федерація футболу Бразилії офіційно оголосила про виключення представника МЮ зі складу команди на вересневі матчі відбору ЧС-2026. Замість Антоні до збірної Бразилії викликаний форвард Арсеналу Габрієл Жезус.

"У зв'язку з фактами, оприлюдненими 4 вересня, пов'язаними з Антоні та потребуючих розслідування, а також для захисту ймовірної жертви, гравця, збірної Бразилії та бразильської Федерації футболу, повідомляємо, що футболіста виключено зі збірної Бразилії", – йдеться у повідомленні федерації.

При цьому сам Антоні продовжує заперечувати свою провину. Гравець зробив публічну заяву у своєму Інстаграмі.

"З поваги до моїх фанатів, друзів і сім'ї я відчуваю себе зобов'язаним публічно розповісти про помилкові звинувачення, жертвою яких я став. Від самого початку я ставився до цього питання серйозно і з повагою, надавши належні роз'яснення поліції. Поліцейське розслідування проводиться в рамках процесу правосуддя, і тому я не можу оприлюднювати його зміст.

Однак я можу з упевненістю сказати, що звинувачення є неправдивими і що вже надані докази та ті, що будуть надані в майбутньому, засвідчують, що я є невинним у висунутих звинуваченнях.

Мої стосунки з міс Габріелою були бурхливими, зі словесними образами з обох сторін, але я ніколи не застосовував жодної фізичної агресії. Щоразу, чи то в показаннях свідків, чи то в інтерв'ю, вона представляє різні версії звинувачень.

Таким чином, я вирішив публічно спростувати висунуті звинувачення і повідомити, що залишаюся в повному розпорядженні бразильської влади для роз'яснення необхідних питань.

Я вірю, що триваюче поліцейське розслідування розкриє правду про мою невинність", - заявив Антоні.