Наприкінці червня співачку знайшли непритомною у власному будинку та одразу ж госпіталізували до лікарні.

Американська співачка Мадонна розповіла, якими були її перші слова після виходу з чотириденної коми. Про це повідомляє видання People.

У червні минулого року зірка потрапила до реанімації з серйозною бактеріальною інфекцією. Тому під час свого туру The Celebration Tour артистка неодноразово згадувала про важкий період у своєму житті.

На нещодавньому концерті в Лос-Анджелесі Мадонна розкрила нові подробиці своєї госпіталізації. Співачка зізналася, що їй не стільки фізично важко виступати, скільки емоційно, адже вона розповідає шанувальникам історію свого життя. Незважаючи на труднощі, Мадонна заявила, що її ніщо не зупинить.

Згадуючи про свій стан здоров'я минулого літа, співачка назвала його "досвідом на межі життя і смерті" і розповіла, що "першим словом", яке вона вимовила, було "Ні", коли прокинулася після чотириденної штучної коми.

"Я майже впевнена, що це був Бог, який сказав мені: "Хочеш піти? Хочеш піти зі мною? Ні", - продовжувала Мадонна, викликаючи сміх у залі.

Пізніше вона пригадала розмову зі своїм давнім менеджером, Гаєм Осірі, коли лежала в лікарні. "Він сказав: "Ну, коли ти думаєш повернутися в тур?" Я вийняла кисень з носа. Я подивилася на нього і сказала: "Через два довбаних місяці!", - розповідає вона.