Фахівці інтернет-магазину побутової техніки та електроніки розповіли, на які недорогі моделі смартфонів від китайського бренду варто звернути увагу 2023 року.

Найкращі моделі смартфонів у бюджетному сегменті

Одна з найпопулярніших лінійок бренду, яка, як і раніше, заслуговує на увагу — Redmi. Навіть бюджетні пристрої працюють на продуктивних процесорах MediaTek.

Серед моделей цієї лінійки варто відзначити Redmi 9C та Redmi 10. Перший варіант гарний своєю автономністю – смартфон може протриматися до 32 годин без підзарядки. Також сильною стороною цієї моделі є камера: знімки виходять яскраві, насичені та з високою деталізацією.

Модель Redmi 10 дотримується всіх сучасних тенденцій дизайну смартфонів. Фронтальна камера виконана у вигляді Hole-punch Notch, на відміну від свого попередника Redmi 9C з краплеподібним вирізом.

Redmi 10 підтримує частоту оновлення екрана 90 Гц, що забезпечує комфортну роботу з додатками. Також є підтримка технології NFC.

Тим, хто воліє більші смартфони варто звернути увагу на лінійку Redmi Note. Наприклад, телефон Xiaomi  Redmi Note 11 з дисплеєм 6,43″, матрицею AMOLED, співвідношенням сторін 20:9, щільністю пікселів 395 ppi та частотою оновлення 90 Гц. За якістю екран смартфона практично не поступається старшим моделям лінійки.

За своїми параметрами та функціоналом цей смартфон можна віднести до міцного середнього класу гаджетів.

Екран смартфона захищений склом Corning Gorilla Glass 3 з якісним олеофобним покриттям, що добре запобігає появі подряпин, а сам смартфон захищений від пилу та бризок води за стандартом IP53.

Переваги бренду

Смартфони Xiaomi відомі насамперед своїм багатим асортиментом та доступними цінами. Тут можна знайти як і бюджетний варіант, з багатим функціоналом і якісним складанням, так і флагман, який нічим не поступається дорожчим брендам.

Багато хто любить Xiaomi за оригінальний дизайн. Крім стандартних кольорів виробник часто пропонує різні яскраві та пастельні відтінки. Заокруглена форма та зменшення рамок на екрані роблять гаджети більш елегантними та естетично приємними.

Підібрати оптимальну модель за доступною ціною можна на сайті інтернет-магазину Жжук.