В Албанії загинув водій, який не впорався з керуванням автомобіля, що з'їхав з дороги. В Італії знайшли тіло чоловіка на затопленому першому поверсі будинку.

Потужний шторм Сіаран, який минулого тижня обрушився на північ Європи, забрав життя щонайменше 14 людей і призвів до значних руйнувань та підтоплень. Про такі дані станом на п’ятницю, 3 листопада, повідомляє АР.

Зазначається, що протягом дня шторм продовжив просуватися на схід Європи, принісши негоду в Албанію. За повідомленням місцевої поліції, загинув водій, який не впорався з керуванням автомобіля, що з'їхав з дороги і врізався в бар'єр. Багато доріг в Албанії були затоплені, зокрема в столиці Тирані.

Шторм Сіаран також зачепив адріатичні береги Балкан, де спостерігались сильні хвилі й вітер, який виривав із корінням дерева і зривав дахи. Хорватії довелось зупинити пороми, що з'єднували її острови з узбережжям.

В італійській Тоскані під час шторму, що призвів до рекордного за сторіччя рівня опадів, загинули шестеро людей. Це зокрема 85-річний чоловік, якого знайшли на затопленому першому поверсі свого будинку, і 84-річна жінка, яка померла, намагаючись відкачати воду з помешкання. Ще трьох людей вважають зниклими безвісти.