Чоловік труїв жінку протягом тривалого часу, а коли вона померла, забрав усі її заощадження й автомобіль Сузукі.

У Києві жінка майже рік хворіла й померла внаслідок тривалого отруєння. У вбивстві жінки підозрюють її співмешканця. Про це в середу, 31 липня, повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що 67-річному чоловіку оголосили підозру в умисному вбивстві співмешканки і незаконному заволодінні автомобілем.

"60-річна киянка останній рік свого життя весь час хворіла. Перед смертю жінка фактично була прикута до ліжка - у неї набрякали руки та ноги, випадало волосся, не було сил та апетиту. За рік цілком здорова людина перетворилася на тяжко хвору - двічі перебувала у лікарнях, втім щойно поверталась додому, її самопочуття погіршувалося", - йдеться в повідомленні.

Лікарі діагностували токсичний гепатит, але тривалий час не могли пояснити, що саме викликало раптову хворобу, яка практично не піддавлася лікуванню.

"Увесь цей час поруч з нею був її цивільний чоловік, з яким вона прожила разом більше 20 років. Згодом експертиза показала: причиною смерті жінки стала хвороба печінки, викликана отруєнням хімічною речовиною, яку їй підсипали у їжу", - повідомили в прокуратурі.

 

 

Досудове розслідуванням встановило, що чоловік труїв співмешканку протягом тривалого часу, а коли вона померла, забрав усі її заощадження й автомобіль Сузукі. Родичам жінки він сказав, що все це згоріло в Ірпені під час окупації.

Чоловік перебуває під вартою.