У Житомирі президент зустрівся з прем'єр-міністром Естонї, відвідав університет і провів координаційну нараду.

У вечірньому відеозверненні до народу України в понеділок, 24 квітня, президент Володимир Зеленський поділився враженнями від робочої поїздки в Житомир, зокрема про візит прем’єр-міністра Естонії Каї Каллас, відвідання Житомирської політехніки і координаційну нараду.

"Спочатку - візит пані прем’єр-міністра Естонії Каї Каллас. Переговори, підписання спільної декларації. Я вдячний пані Премʼєр-міністру та всьому народу Естонії за чітку й незмінну підтримку нашого руху в Європейський Союз, в НАТО - відповідні пункти щодо Альянсу є у декларації. Було дуже приємно побувати в Житомирській політехніці – поспілкуватись зі студентами університету. Дякую кожному і кожній, хто був на зустрічі в політехніці, хто ставив питання і хто щиро реагував на відповіді. Хороше, енергійне спілкування", - зазначив президент.

Розповів Зеленський і про нараду з усіма, хто відповідає за прикордонну Житомирщину.

"Провів у Житомирі й спеціальну координаційну нараду – з усіма, хто відповідає за область. Окрему увагу приділили кордону. Була доповідь керівника Житомирської обласної військової адміністрації та голови Держприкордонслужби. Захист, облаштування кордону, ситуація в цілому. Дякую всім, хто забезпечує нам цю міцність - нашого державного кордону", - додав Зеленський.