МЗС та Міноборони отримали доручення попрацювати з партнерами, щоб у наступних оборонних пакетах було саме те, що потрібно, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський провів селекторну нараду, на якій обговорювалося постачання зброї на фронт та підготовку до зими. Про це глава держави повідомив в Telegram у четвер, 17 серпня.

 

"Тримаємо на постійному контролі постачання техніки та боєприпасів, темпи власного виробництва. МЗС та Міноборони отримали доручення попрацювати з партнерами, щоб у наступних оборонних пакетах було саме те, що потрібно", – заявив президент.

На нараді керівництво розвідки доповіло про тактичні та стратегічні плани росіян, стан їхнього військово-промислового комплексу. Також учасники наради обговорили підготовку енергосистеми України та ППО до зими.

Також серед тем була ліквідація наслідків російських обстрілів, евакуація з Куп'янського району Харківської області, допомога постраждалим, будівництво нового житла у Херсонській та Київській областях і зерновий коридор.

"Функціонування зернового коридору. Перший пішов. Готуємо наступні кроки", – запевнив Зеленський.