Трансгендерній жінці не дозволили зайти до роздягальні, поки звідти не вийшли всі цисгендерні відвідувачки.

Один з магазинів всесвітньо відомого бренду жіночої білизни Victoria's Secret опинився в центрі гучного скандалу через інцидент з трансгендерною жінкою. Про це повідомляє Newsweek.

Співробітники бутіка не дозволили їй зайти в роздягальню, поки всі цисгендерні жінки не вийшли.

Трансгендерна жінка під ніком @Microdragons1 розповіла про інцидент на X, раніше Twitter, написавши: "Я пережила абсолютно нелюдський дегуманізуючий досвід у роздягальні магазину Victoria's Secret через мій статус трансгендерної жінки... Я намагалася знайти гарний бюстгальтер у Victoria's Secret, а вони змусили мене чекати, поки всі цисгендерні жінки вийдуть з роздягалень, перш ніж я змогла зайти лише в одну з них. Вони навіть змусили інших жінок чекати моєї черги, щоб жодної жінки не було в жодній з 5 інших роздягалень поруч зі мною".

Представники Victoria's Secret одразу ж вибачилися перед клієнткою та надали необхідну контактну інформацію для зв'язку з нею.

Журналісти видання спробували зв'язатися з трансгендерною жінкою, щоб дізнатися подробиці скандалу та деталі його можливого врегулювання. Однак акаунт Microdragons1 на той час став недоступним. Втім, видання отримало відповідь від прес-служби Victoria's Secret.

"Ми прагнемо забезпечити чудовий досвід для наших клієнтів, тому ми завжди вітаємо зворотній зв'язок. Наші співробітники зосереджені на наданні виняткового обслуговування клієнтів, особливо під час цього напруженого сезону покупок", - сказали вони.

Після цього інциденту деякі користувачі соціальних мереж стали на бік працівників магазину і вважали, що компанія не повинна була вибачатися перед трансгендерною жінкою, оскільки деякі коментатори писали, що трансгендерна жінка могла бути " чоловіком-збоченцем". Інші підтримали трансгендерну жінку і засудили працівників магазину за утиски і пригноблення.