ФБР "працює з партнерами", щоб визначити, скільки листів було надіслано, особу або осіб, відповідальних за листи, і мотиви листів.

У США представники виборчих комісій щонайменше в шести штатах отримали дивні посилки, які були сприйняті як погрози. ФБР розпочало розслідування. Про це у вівторок, 17 вересня, повідомляє NBC News.

Підозрілі посилки отримали державні секретарі, офіси генерального прокурора та виборчі офіси штатів у Небрасці, Айові, Канзасі, Теннессі, Вайомінгу та Оклахомі.

Зворотна адреса ідентифікувала відправника як "USTEA" - "Армія ліквідації зрадників США".

ФБР заявило, що "працює з партнерами", щоб визначити, скільки листів було надіслано, особу або осіб, відповідальних за листи, і мотиви листів.

Високопоставлений представник правоохоронних органів заявив, що наразі в жодному з пакунків не було виявлено небезпечних матеріалів.

"Виборча спільнота повинна залишатися пильною та проявляти обережність під час поводження з поштою. Усі підозрілі речовини слід розглядати як потенційно небезпечні, і з ними потрібно поводитись відповідно до встановлених протоколів безпеки", - попередили правоохоронці.