Засобами ППО дрони нібито було знищено над територіями Бєлгородської, Воронезької, Курської, Брянської і Калузької областей.

Вночі 17 лютого деякі регіони Росії нібито атакували безпілотники. Про це повідомили губернатори Бєлгородської, Калузької, Брянської та Воронезької областей, а також Міноборони РФ.

За словами губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, ППО начебто збила два дрони в районі села Вісла Дубрава. За попередніми даними, постраждалих та руйнувань немає.

Губернатор Калузької області Владислав Шапша повідомив про сім нібито збитих безпілотників. Вночі на території Людинівського району засобами ППО начебто збито 4 БПЛА. Вранці там було знищено ще один БПЛА. Два БПЛА було знищено на території Козельського району. Обійшлось без постраждалих та руйнування інфраструктури.

Як заявив губернатор Брянської області Олександр Богомаз, над регіоном були нібито знищено п'ять безпілотників.

За словами губернатора Воронезької області Олександра Гусєва, сили ППО нібито збили два безпілотники на підльоті до міста. Уламками дрона пошкоджено дах приватного будинку на Туркменському проїзді у Воронежі. Постраждалих немає.

Міноборони Росії заявило, що регіони РФ атакували 33 українських безпілотники.

Засобами ППО дрони нібито було перехоплено і знищено над територіями таких областей: Бєлгородської - 4 БпЛА, Воронезької - 4 БпЛА, Курської - 1 БпЛА, Брянської - 18 БпЛА і Калузької - 6 БпЛА.