У 15 регіонах росії попит на готівку на тлі військового заколоту ватажка ПВК «вагнер» євгена пригожина зріс на 30%. Про це пишуть росЗМІ із послинням на уряд рф, повідомляє УНН.

Попит на готівку в південних регіонах росії, включно з ростовською, воронезькою та липецькою областями, зріс на 70-80%. У цих регіонах були помічені колони ПВК Вагнера, що рухалися на москву.

Вже в неділю попит на готівку пішов на спад, а в понеділок "ситуація повністю стабілізувалася", зазначили в уряді рф. 

Загалом 24-25 червня попит зріс у 15 регіонах у середньому на 30%.

Нагадаємо

24 червня керівник пвк "вагнер" євген пригожин заявив, що "розвертає колони", яким до москви залишалось всього 200 кілометрів. Він також додав, що найманці будуть рухатись "у зворотному напрямку до польових таборів згідно з планом".

євген пригожин погодився виїхати з росії до сусідньої білорусі в суботу, в результаті угоди, яку, очевидно, уклав президент білорусі олександр лукашенко. Угода передбачає, що пригожин відкликає свої війська з маршу на столицю, заявив у суботу речник кремля. Бійці "вагнера" не будуть притягнуті до відповідальності за участь у повстанні, а замість цього підпишуть контракти з міноборони росії - крок, який пригожин раніше відкидав як спробу привести свої воєнізовані сили у відповідність до закону.