Родичі померлого не стали уточнювати в коментарі журналістам, де і коли відбудеться його похорон.

Британський фінансист і банкір Натаніель Чарльз Джейкоб Ротшильд, 4-й барон Ротшильд, помер у віці 87 років. Про це повідомила його сім'я в коментарі британському інформаційному агентству PA Media.

"Наш батько Джейкоб був видатною людиною в житті багатьох людей - чудовий фінансист, поборник мистецтва і культури, відданим державним службовцем, пристрасним прихильником благодійності в Ізраїлі та єврейській культурі, затятим захисником навколишнього середовища і улюбленим другом, батьком і дідусем", - мовиться в їхній заяві.

Родичі не стали уточнювати, де і коли відбудеться похорон барона Ротшильда.

"Він буде похований відповідно до єврейського звичаю в рамках невеликої сімейної церемонії, а пізніше відбудеться поминальна служба, присвячена його життю", - повідомили вони.


Натаніель Чарльз Джейкоб Ротшильд (29 квітня 1936 - 26 лютого 2024) - британський інвестиційний банкір, представник династії Ротшильдів, глава лондонської гілки Ротшильдів (1990-2024).

Барон Ротшильд розпочав свою кар'єру у сімейному банку N M Rothschild & Sons у Лондоні у 1963 році.

У 1980 році він заснував J. Rothschild Assurance Group (нині St. James`s Place plc).

Свого часу Джейкоб Ротшильд був головою правління одного з найбільших інвестфондів, що котируються на Лондонській біржі, RIT Capital Partners, телекомпанії BSkyB, а також директор BHF фінансової компанії Kleinwort Benson Group.

Він також заснував Windmill Hill Asset Management для управління благодійною діяльністю сім'ї.