Принцеса Уельська проходить курс профілактичної хіміотерапії. Вона перебуває на ранніх стадіях цього лікування.


Принцеса Уельська Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак - вона проходить хіміотерапію. Звернення опубліковане на сторінці принца та принцеси Уельських у соцмережі X в п'ятницю, 22 березня.

За словами принцеси, ця новина для неї стала "величезним шоком".

 

"У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і тоді вважалося, що моє захворювання не було раковим… Операція минула успішно. Однак аналізи після операції показали, що рак все ж таки був. Тому мої лікарі порадили мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування", - розповіла Кейт Міддлтон.

 

Дружина принца Вільяма додала, що він був поруч з нею і заспокоював. Кейт зазначила, що зараз вона зосередилася на повному одужанні, а для цього родині потрібен час та приватність.
 

"Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам, як родині, зараз потрібен час, простір і приватність, доки я завершую своє лікування. Моя робота завжди приносила мені глибоке почуття радості, і я з нетерпінням чекаю повернення, коли зможу, але зараз я повинна зосередитися на повному одужанні", - додала Кейт Міддлтон.