Колишній президент США вже виголошував перед своїми союзниками компліменти на адресу бізнесмена.

Колишній президент США Дональд Трамп терміново шукає гроші для підтримки своєї президентської кампанії, зустрівся в неділю, 3 лютого, у Флориді з мільярдером Ілоном Маском і ще кількома заможними донорами республіканців. Про це повідомляє американське видання The New York Times із посиланням на свої джерела.

Трамп і його команда працюють над пошуком додаткових великих донорів напередодні змагання на виборах з президентом Джо Байденом. Екс-президент похвалив Маска перед союзниками і висловив надію незабаром зустрітися з мільярдером віч-на-віч.

Поки що невідомо, чи планує Маск фінансово підтримати Трампа, однак його нещодавні пости в соціальних мережах свідчать про те, що він вважає вкрай важливим, щоб Байден зазнав поразки в листопаді. Люди, які спілкувалися з Маском, підтвердили, що мільярдер справді так думає.

Один з найбагатших бізнесменів світу Ілон Маск може вирішити підтримати Трампа і потенційно знищити величезну фінансову передвиборчу перевагу, яку нині має Джо Байден.

На відміну від інших американських мільярдерів, Маск не витрачав значних коштів на президентські вибори, і його пожертви протягом багатьох років були досить рівномірно розподілені між демократами та республіканцями.