Кеннеді-молодшому потрібно було вже зараз визначитися з кандидатом на посаду віцепрезидента, оскільки, згідно з правилами приблизно половини штатів США, це необхідно для того, щоб потрапити до виборчих бюлетенів.

Участь у передвиборчих перегонах племінника Джона Кеннеді - Роберта Кеннеді-молодшого - сприятливо позначиться на перспективах Республіканської партії. Про це у середу, 27 березня, пише Інтерфакс-Україна з посиланням на колишнього президента США Дональда Трампа. 

"Кеннеді-молодший - найбільш ліворадикальний кандидат у перегонах. Я думаю, це означає, що він переманить частину електорату від Джо Байдена, що зробить велику послугу Америці", - заявив Трамп. 

При цьому він наголосив, що Кеннеді-молодший не є його опонентом.

Вказується, що напередодні незалежний кандидат на посаду глави держави США Роберт Кеннеді-молодший оголосив, що юрист і філантроп Ніколь Шанахан стане віцепрезидентом у разі його перемоги на виборах. За даними американських ЗМІ, 38-річна Шанахан є дочкою китайського іммігранта. Раніше була одружена зі співзасновником Google Сергієм Бріном. Демократи розкритикували вибір Кеннеді. 

Тим часом, Кеннеді-молодшому потрібно було вже зараз визначитися з кандидатом на посаду віцепрезидента, оскільки, згідно з правилами приблизно половини штатів США, це необхідно для того, щоб потрапити до виборчих бюлетенів.

Племінник експрезидента Джона Кеннеді вже забезпечив собі включення до виборчих бюлетенів у штаті Юта. Кеннеді-молодший і комітет "Американські цінності 2024", який його підтримує, заявили раніше, що зібрали достатньо підписів, щоб отримати на це схвалення в декількох інших штатах, включно з Аризоною, Невадою і Джорджією, але представники виборчої комісії в цих штатах ще не затвердили відповідного рішення.

Кеннеді-молодший у квітні 2023 року висунув свою кандидатуру на участь у президентських праймериз від Демократичної партії. Однак пізніше він заявив, що балотуватиметься як незалежний кандидат.

70-річний Роберт Кеннеді-молодший є юристом з питань екології та активістом, який виступає проти вакцинації. Він - син колишнього сенатора від Нью-Йорка, генерального прокурора США Роберта Кеннеді та племінник 35 президента Джона Кеннеді.