Спецпредставниця США назвала важливі галузі економіки України та пообіцяла допомогу Штатів із розвитком економіки України.

Економічна підтримка України - одним з основних компонентів безпекової допомоги з боку США. Про це завила спецпредставниця США Пенні Пріцкер під час українсько-американській конференції оборонних індустрій, яка у середу, 6 грудня, розпочалася у Вашингтоні, передає сайт Президента України.

Вона також назвала важливі галузі економіки України.

"Ми маємо працювати разом з українцями, щоб прискорити реформи, підтримати розвиток ключової інфраструктури, необхідної для стимулювання економічного зростання та збільшення експорту", - сказала Пріцкер.

На думку Пенні Пріцкер, необхідно враховувати український промисловий потенціал, у тому числі таких галузей, як сільське господарство, інформаційні технології (IT), енергетика, транспорт і логістика, а також оборонне виробництво.

Спецпредставник переконана, що Україна в майбутньому стане стійкою, цифровізованою, конкурентоспроможною європейською країною з потужним оборонним потенціалом та здатною захистити себе.