Ллойд Остін зустрінеться з прем'єр-міністром Беньяміном Нетаньяху, міністром оборони Йоавом Галланом та іншими посадовцями.

Міністр оборони США Ллойд Остін прибув до столиці Ізраїля Тель-Авіва. Про це повідомляє The Times оf Israel в п'ятницю, 13 жовтня

Очікується, що шеф Пентагону зустрінеться з прем'єр-міністром Беньяміном Нетаньяху, міністром оборони Йоавом Галланом та іншими посадовцями країни.

Представники Міноборони США, які прилетіли до Ізраїлю з Остіном, заявили, що він хоче підкреслити непохитну підтримку Америки народу Ізраїлю та те, що Сполучені Штати віддані тому, щоб у країні було те, що їй потрібно для захисту.

Відомо, що США вже передали Ізраїлю бомби малого діаметра, а також ракети-перехоплювачі для його системи ППО Залізний купол. Очікується, що інші боєприпаси надійдуть сьогодні.

Крім того, у п'ятницю Ізраїль прибудуть голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і президентка Європпрламенту Роберта Мецола. Вони висловлять солідарність із жертвами терористичних атак ХАМАС і зустрінуться з ізраїльським керівництвом.