Спецслужби РФ за участю підозрюваних у державній зраді громадян України готують медійну спецоперацію з дискредитації роботи ДБР.


Російські спецслужби готують масштабну медійну спецоперацію з дискредитації роботи Державного бюро розслідувань. Про це повідомила пресслужба ДБР в четвер, 28 грудня.

 

"Підозрювані у державній зраді члени злочинної організації готують проти Державного бюро розслідувань масштабну медійну спецоперацію з дискредитації. За завданням спецслужб РФ вони планують поширити фейки про хід досудового розслідування відносно них, розповідати про нібито політичні переслідування тощо", - йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що через сумнівні джерела в засобах масової інформації заплановано розповсюдження не правдивої та "перекрученої" інформації для нівелювання доведених слідством фактів та здобутих доказів.

 

Державним бюро розслідувань спільно з СБУ було викрито цю злочинну організацію у листопаді поточного року. До її складу входили чинний та колишній народні депутати, помічник одного з них, а також експрокурор.

 

Встановлено, що за вказівкою російських спецслужб вони організували заходи з дискредитації іміджу України на міжнародній арені для погіршення дипломатичних відносин зі США та ускладнення вступу України до Європейського Союзу та НАТО.