В одному з готелів Стамбула в Туреччині знайшли мертвим голову департаменту загальноєвропейської співпраці мід Росії миколу кобринця. Про це УНН повідомляє з посиланням на Hurriyet.

Повідомляється, що його тіло знайшли 13 жовтня. кобринець прибув до Стамбула для участі у зустрічі послів.

Hurriyet зазначає, що вранці дипломат який не прийшов на зустріч. Колеги вирішили йому зателефонувати, а коли не змогли додзвонитися, звернулися до готелю. Персонал увійшов до номера дипломата і виявили тіло.

За попередніми даними, прокуратура та слідча група припускає, що кобринець помер від серцевого нападу. За підсумками розслідування тіло дипломата було доставлено до моргу Інституту судової медицини в Бахчелієвлер-Єнібосні для встановлення точної причини смерті.

мзс росії підтвердило смерть директор Департаменту загальноєвропейського співробітництва, Надзвичайного та повноважного посла кобринця, але не уточнило причину смерті.

«12 жовтня 2023 року на 62-му році життя раптово помер директор Департаменту загальноєвропейської співпраці, Надзвичайний та Повноважний Посол микола сергійович кобринець», - йдеться у повідомленні.