Росія десятиліттями "годувала" Україну, але це все "не давало результату", пожалівся Володимир Путін.

У глави кремлівского режиму Володимира Путіна цілі "спеціальної військової операції" (так в Росії називають агресивну війну проти України – ред.) змінюються, але в той же час залишаються тими самими. Про це він сказав під час зустрічі з так званими "воєнкорами" у вівторок, 13 червня.

"Вони (цілі – ред.) змінюються відповідно до поточної ситуації, але загалом, звичайно, нічого ми міняти не будемо. Вони для нас мають фундаментальний характер", – заявив Путін.

Пояснюючи кроки, що робляться Росією, Путін зауважив: "Доведеться два кроки зробити від центру поля". Він нагадав, що Росія була і залишається налаштована на добрі стосунки з усіма сусідами, вона зокрема десятиліттями "годувала" Україну, але це все "не давало результату".

Також Путін повідомив, що Росія у разі продовження обстрілів своїх регіонів розгляне питання щодо створення "санітарної зони" на території України.

"Якщо це (обстріли – ред.) буде продовжуватися, тоді ми повинні будемо, мабуть, розглянути питання, я говорю це дуже акуратно, щоб створити на території України якусь санітарну зону на такому віддаленні, з якого неможливо було б діставати нашу територію", – сказав він.

Читайте також:
Путін назвав "справжнього" гаранта України
Путін про контрнаступ ЗСУ: "прапор в руки"
Путін про контрнаступ ЗСУ: "прапор в руки"
Путін ненавидить Україну - Amnesty International
Путін може оголосити Україні війну - CNN
Генсек ООН – Путіну: сталося вторгнення в Україну