Тепер планується, що візит володимира путіна буде проведено не раніше кінця квітня або початку травня.

Візит президента РФ володимира путіна до Туреччини перенесено на пізніший термін. Про це повідомила газета Hürriyet у четвер, 8 лютого.

"Запланований візит президента Росії володимира путіна до Туреччини перенесено на пізніший термін… Причиною перенесення став календар виборів у Росії. Візит російського лідера до Туреччини мав відбутися 12 лютого", – йдеться у повідомленні.

У свою чергу телеканал NTV повідомляє, що візит путіна планується провести не раніше кінця квітня або початку травня.

Відомо, що місцеві вибори в Туреччині відбудуться 31 березня. У Росії дату президентських виборів призначено на 15-17 березня.

У свою чергу речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що дата візиту путіна до Туреччини ще не визначена, але підготовка до нього триває, а терміни залежатимуть від низки чинників.

Москва і Анкара оголосять про терміни візиту "як тільки дати, звісно, з урахуванням електорального циклу у нас і напруженого робочого графіка турецького президента, будуть узгоджені", пообіцяв він.

"Справді, візит обговорено, є розуміння, що ми до нього готуємося, і ведеться підготовка до цього візиту. Ми чекаємо на нього", – запевнив Пєсков.