Принц Уельський проведе урочистий захід у Віндзорському замку, а потім відправиться на вечірній прийом, який відбудеться пізніше того ж дня.

Принц Вільям повертається до роботи після перерви, яку він взяв, щоб допомогти доглядати за дружиною Кейт Міддлтон. Про це повідомляє видання People.

Минулого понеділка 42-річна принцеса залишила лікарню після майже двотижневого перебування там після операції на черевній порожнині.

Протягом цього часу принц Уельський допомагав доглядати за їхніми трьома дітьми, 10-річним принцом Джорджем, 8-річною принцесою Шарлоттою і 5-річним принцом Луї, в котеджі Аделаїда у Віндзорському замку. Майбутньому королю Великобританії довелося виконувати одразу два важливих обов'язки: піклуватися про хвору дружину та їхніх спадкоємців.

І саме у Віндзорі принц Вільям вперше з'явиться на публіці в середу, 7 лютого 2024 року: від імені свого батька, короля Чарльза, який також відновлюється після операції зі збільшення простати, він організовує ранковий інвестиційний захід.

Під час заходу старший син короля нагородить представників громадськості та інших видатних людей нагородами, які вручають на Новий рік або на честь дня народження монарха.

Пізніше того ж дня принц Вільям також планує взяти участь у щорічному гала-вечорі зі збору коштів для Лондонської служби повітряної швидкої допомоги. Адже він близько двох років працював пілотом санітарної авіації у Східній Англії