У владній партії Грузинська мрія заявили, що Зурабішвілі має сама піти у відставку після рішення Конституційного суду, який дозволив розпочати процес імпічменту.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що не збирається йти у відставку після рішення Конституційного суду. Про це вона сказала під час телезвернення у понеділок, 16 жовтня, у відповідь на рішення суду, який дозволив розпочати процес імпічменту, повідомляє Эхо Кавказа.

"Я нікуди не йду. Я не йду у відставку. Я залишуся там, де є, де перебуваю впродовж усього життя і заради чого я приїхала (із Франції - ред.), залишилася тут і борюся за європейське майбутнє нашої країни і демократії", - сказала президентка.

Перед цим лідер владної партії Грузинська мрія Іраклій Кохабідзе заявив, що Зурабішвілі має сама піти у відставку після рішення Конституційного суду.

"Сьогодні європейське майбутнє і демократія були вбиті одним пострілом. Країна, де немає балансу між гілками влади, не може вважатися демократичною", – відповіла лідерка Грузії.

Окрім цього, вона оголосила про намір бути присутньою у парламенті, коли владна партія буде проводити голосування за її "антиєвропейський імпічмент".