Ізраїльські, грузинські, а також вірменські ЗМІ повідомляють про поштовхи внаслідок землетрусу в Туреччині, передає УНН.

Так, за даними “Новости Израиля”, надходить безліч повідомлень про те, що в північних і центральних районах Ізраїлю близько опівдня відчувалися підземні поштовхи.

Особливо сильно землетрус відчувався у висотних будівлях. Працівники та відвідувачі з багатьох офісних будівель були евакуйовані.

За даними місцевих Телеграм-каналів, поштовхи відчувалися в Тель-Авіві, в одній із веж Азріелі (комплекс із трьох хмарочосів у центрі міста), а також у Беер-Шеві (південь країни).

Як пише грузинське інформаційне агентство "Батумелеби", у місті Батумі вдень відчули підземні поштовхи після другого землетрусу в Туреччині. Зазначається, що в деяких районах люди вийшли з житлових корпусів у двори.

Як повідомляє Armenia News, сейсмологічною мережею Територіальної служби сейсмічного захисту МВС Вірменії 6 лютого о 04:16 за місцевим часом на 10 км на північний схід від села Бавра зареєстровано землетрус, глибиною осередку 10 км, магнітудою 3.1. Сила підземних поштовхів в епіцентрі становила 4 бали.

Землетрус відчувався в селах Бавра, Сарагюх, Казанчі і Ашоцк Ширакської області Республіки Вірменія силою в 3 бали.

Як стало відомо, в ніч на 6 лютого в Румунії у сейсмічній зоні Вранча, стався землетрус магнітудою 4,6 – поштовхи почули в Молдові.