Роззброєним та демобілізованим військовослужбовцям вірменської армії обіцяно вихід з території Нагірного Карабаху двома коридорами.

Військові формування Нагірного Карабаху в рамках домовленостей про припинення вогню здають озброєння та військову техніку. Про це у понеділок 25 вересня повідомляє міністерство оборони Азербайджану. 

"Станом на 25 вересня вони здали вісім одиниць бронетехніки, 37 гармат польової артилерії, РСЗВ та мінометів, понад 3200 одиниць стрілецької зброї, протитанкових засобів та переносних зенітних комплексів, а також близько 435 000 боєприпасів", - йдеться у повідомлені. 

Повідомляється, що вилучені артилерійські гармати, військова техніка різного призначення, ручні гранати та інші боєприпаси було перевезено до пункту збору у Кельбаджарському районі.

Роззброєним військовослужбовцям вірменської армії забезпечено вихід з території Нагірного Карабаху двома коридорами, повідомляє Міністерство внутрішніх справ Азербайджану.

 

Вихід можливий за напрямками Лачин (знаходиться поблизу кордону з Вірменією) - Ханкенді (Степанакерт) та Кельбаджар (поблизу кордону з Вірменією) - Басаркечар (Варденіс, Вірменія) на особистому транспорті та автобусах.