Президент США Джо Байден заявив, що завершує свою передвиборчу кампанію та підтримує віцепрезидентку Камалу Гарріс балотуватися замість нього

Віцепрезидентка США Камала Гарріс, котра підтвердила намір балотуватися на пост президента, провела телефонні розмови з трьома потенційними кандидатами на посаду віцепрезидента. Про це пише WSJ у понеділок, 22 липня.

Гарріс окремо поспілкувалася з губернатором Пенсильванії Джошем Шапіро, Північної Кароліни Роєм Купером та Кентуккі - Ендрю Беширом.

Шапіро і Купер, котрі публічно підтримали кандидатуру Гарріс на президентських виборах, очолюють важливі для виборів штати, де завжди точиться запекла боротьба. Вони також були союзниками Джо Байдена у його попередніх кампаніях.

Своєю чергою, Бешир привітав рішення Байдена зняти кандидатуру, однак, не уточнив, чи підтримує він Гарріс як його наступницю.

Раніше стало відомо, що президент США Джо Байден заявив, що завершує свою передвиборчу кампанію та підтримує віцепрезидентку Камалу Гарріс балотуватися замість нього.