Конфлікт зі стріляниною між кадировцями та дагестанцями на окупованій території Запорізької області переріс у бойове протистояння, з обох сторін - понад 20 вбитих та 40 поранених, повідомили у вівторок у Генеральному штабі ЗСУ, пише УНН.

"У населеному пункті Михайлівка Запорізької області під час зйомок російськими пропагандистами ролика за участю високопоставленого кадировського командира сталася словесна суперечка між кадировцями та дагестанцями, під час якої обидві сторони конфлікту відкрили один по одному вогонь із стрілецької зброї", - повідомили у Генштабі.

Під час сутички, як зазначається, одному з окупантів було завдано поранення, несумісні з життям, що призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням гранатометів, гранат та стрілецької зброї.

"Внаслідок бойового протистояння, успіх в якому отримали дагестанці, з обох сторін зафіксовано понад 20 вбитих та 40 поранених окупантів. Командира кадировського підрозділу покарали відправленням на передові позиції", - вказали у Генштабі.