Спочатку кінодіяча цікавив феномен перетворення популярного комедійного актора на політика. Однак, після 24 лютого 2022 року задум фільму змінився.

Документальний фільм про війну в Україні Суперсила (Superpower), який зняли американський актор і режисер Шон Пенн і Аарон Кауфман, безкоштовно транслюватимуть у США. Про це повідомляє Variety.

Стрічка буде доступною на платформі YouTube в США та на їхніх територіях, включно з Бермудськими островами, безкоштовно протягом року.

"Зробити цей фільм доступним безкоштовно було моєю мрією з самого початку, і я неймовірно вдячний багатьом колегам за їхнє бажання та люб'язність зробити це. Боротьба України за демократію - це і наша боротьба", - заявив Пенн.

Варто нагадати, що у центрі документальної стрічки - боротьба України у повномасштабній війні розв’язаній Росією 24 лютого 2022 року. Фільм охоплює сім поїздок протягом майже двох років, під час яких Пенн провів серію інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським та іншими особами.

Проєкт, зйомки якого розпочалися наприкінці 2021 року, спочатку задумувався як матеріал про Зеленського та його шлях від комедійного актора до президента. Але коли почалося вторгення, документальний фільм змінив фокус. Фільм став поглядом на президента воєнного часу та захист свободи його країни від загрози з боку РФ.

Читайте також:
Дружина Шона Пенна подала на розлучення
Актер Шон Пенн тайно женился
Актер Шон Пенн тайно женился