Винахідник Ілон Маск заявив, що бій між ним і засновником компанії Meta Марком Цукербергом транслюватиметься в прямому ефірі на платформі соціальної мережі Х, раніше відомої як Twitter. Однак дата поєдинку ще не визначена, передає УНН із посиланням на Reuters.

“Бій Цукерберга проти Маска транслюватиметься в прямому ефірі на X. Усі отримані кошти підуть на благодійність для ветеранів”, — сказав Маск.

Цукерберг відповів у своїй соціальній програмі Threads, заявивши: “Я готовий сьогодні. Коли він спочатку кинув мені виклик на 26 серпня, я відразу погодився, але він не підтвердив цю дату. Я не збавляю темпу”.

Крім того, засновник Meta пропонує використовувати більш “надійну платформу”, яка зможе збирати кошти для благодійних цілей.

Також стало відомо, чому дата бою поки не може бути узгоджена.

“Завтра мені роблять МРТ шиї та верхньої частини спини. Можливо, знадобиться операція, перш ніж відбудеться бій. Дізнаюся цього тижня”, — повідомив Маск.

Нагадаємо

Два найвідоміших у світі технологічних мільярдери — Ілон Маск і Марк Цукерберг — домовилися битися один з одним у традиційній клітці для боїв змішаних єдиноборств у Лас-Вегасі.

Згодом Маск назвав можливим місцем поєдинку з Цукербергом Колізей.

Також засновник компанії Meta Марк Цукерберг заявив, що готовий провести бій із винахідником Ілоном Маском та запропонував призначити 26 серпня днем проведення поєдинку.