Світова прем'єра фільму відбулася в липні 2023 року на Міжнародному кінофестивалі FANTASIA в Монреалі. Там стрічка отримала нагороду - "Найкращий художній фільм-дебют".

FILM.UA Group випустив трейлер фільму "Лишайся онлайн", який розповідає історію про початок повномасштабної війни. Відео розміщено на YouTube.

Зазначається, що команда обрала для свого фільму формат скрінлайфу - візуального оповідання, де всі події відбуваються на екрані гаджета. За їхніми словами, такий прийом дозволяє глядачам зануритися в події та співпереживати героям протягом усього фільму.

Щодо сюжету фільму, то він розповідає історію дівчини Каті, яка на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року отримує ноутбук, щоб допомагати військовим, відстежуючи пересування ворожих військ. Вона заходить у соціальні мережі власника ноутбука, Андрія, і дізнається, що його маленький син Сава втратив зв'язок з батьками під час евакуації. Незважаючи на страх і брак волонтерського досвіду, героїня обіцяє хлопчикові возз'єднати родину. Однак воєнні реалії вносять свої корективи.

Прем'єра фільму відбудеться 28 березня 2024 року.