Завдано ударів по районах зосередження особового складу та техніки ворога, до того ж уражено три гармати на вогневих позиціях.

За минулу добу на фронті відбулося 202 бойових зіткнення. За минулу добу авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали три удари по районах зосередження особового складу та техніки ворога, до того ж уражено три гармати на вогневих позиціях та ще один важливий об'єкт окупантів. Про це 19 жовтня повідомив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що на Харківському напрямку ворог чотири рази проводив наступальні дії в районі Вовчанська.

Кількість бойових зіткнень за добу на Куп’янському напрямку досягла 23. Сили оборони відбивали атаки окупантів в районах Голубівки, Синьківки, Новоосинового, Степової Новоселівки, Піщаного, Колісниківки, Вишневого та Лозової.

На Лиманському напрямку ЗСУ зупинили 14 атак противника. Основні зусилля загарбники концентрували в районах Греківки, Дружелюбівки, Тернів, Макіївки та Торського.

Три спроби загарбників просунутись уперед поблизу Часового Яру, Предтечиного та Ступочок українські воїни зупинили на Краматорському напрямку. Ситуація контрольована. Ворог діяв за підтримки авіації - бив КАБами у районі Никифорівки.

За підтримки бомбардувальної авіації ворог сім разів атакував у районах Торецька та Деліївки на Торецькому напрямку.

На Покровському напрямку за минулу добу наші захисники відбили 35 атак росіян. Ворог намагався просунутись неподалік Романівки, Селидового, Променя та Михайлівки.

Також Сили оборони продовжують стримувати окупантів на Курахівському напрямку. В районах населених пунктів Желанне Друге, Новодмитрівка, Гірник, Новоселидівка, Курахівка, Георгіївка, Антонівка, Дальнє, Катеринівка та Костянтинівка окупанти 55 разів намагалися прорвати українські оборонні рубежі.

Десять атак противника зупинили наші оборонці в районі Новоукраїнки та Богоявленки Времівського напрямку.

На Оріхівському напрямку окупаційні війська один раз штурмували позиції Сил оборони в районах Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку росіяни здійснили шість марних спроб захопити позиції ЗСУ.