Найбільше російських штурмів на Курахівському напрямку. Наразі там тривають шість боєзіткнень.

З початку поточної доби на фронті відбулося 79 бойових зіткнень. Найгарячіше зараз на Курахівському, Куп’янському та Покровському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у п’ятницю, 4 жовтня.

 

"Сили оборони вживають заходів для недопущення просування противника вглиб української території", – йдеться у повідомленні.

Так, на Харківському напрямку з початку доби відбулося три боєзіткнення поблизу Стариці та Вовчанська, два з яких ще триває.

На Куп’янському напрямку росіяни 11 разів намагалися штурмувати позиції ЗСУ поблизу Синьківки, Новоселівки, Піщаного, Стельмахівки та Лозової. Бої тривають.

На Лиманському напрямку ворог атакував в районах Греківки, Макіївки, Новосадового та Торського. Всього з початку доби на цьому напрямку нараховується вже вісім боєзіткнень, досі триває два.

На Сіверському напрямку окупанти двічі намагалися потіснити українські підрозділи поблизу Верхньокам’янського. 

На Краматорському напрямку від початку доби росіяни шість разів атакували біля Калинівки, Ступочок та Андріївки.

На Торецькому напрямку ворог вісім разів атакував позиції наших військ. Триває сім боєзіткнень поблизу Торецька та Щербинівки.

На Покровському напрямку в районах Миколаївки, Селідового та Лисівки точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив сім штурмів наших позицій. Тривають бої у чотирьох локаціях.

На Курахівському напрямку спостерігається складна ситуація. Там ворог 16 разів намагався просунутися поблизу Цукуриного, Гострого, Георгіївки, Антонівки, Костянтинівки та в напрямку Богоявленки. Шість боєзіткнень тривають.

На Оріхівському напрямку окупанти штурмували чотири рази в районі Роботиного, Малих Щербаків та Кам’янського. Біля останнього зараз продовжується бій.