Світло переможу темряву. Саме цими словами щодня починається та завершується день кожного українця. Але наближення свят дозволяє нам сповнитися надією та мріяти про велике. Це незвичний рік, тому й подарунки незвичайні. Різдво – час для див, і ми запрошуємо вас стати справжніми чарівниками.

Спільно з Parimatch Національна українська фандрайзингова платформа UNITED24, за підтримки Президента Зеленського, запустила кампанію та звертається до донорів з усього світу допомогти зібрати кошти на генератори для українських лікарень.

Мета збору – 500 000 євро, цього вистачить для закупівлі генераторів для 50 лікарень, а отже – врятує тисячі життів. Перший внесок 100 000 євро зробила компанія Parimatch Ukraine. Загалом в статусі офіційного партнера компанія вже перерахувала 74 млн гривень в якості фінансової допомоги у проєкти UNITED24.

Підтримайте кампанію та зробіть свій внесок на на офіційній платформі .

Ми відчуваємо та цінуємо підтримку кожного. Ми бачимо значущі речі та людські цінності – правду, чесність, любов, мир. З вашою допомогою ми продовжуємо нашу боротьбу за свободу!

Бажаємо вам мирного, світлого й теплого Різдва!

Make a miracle! Light Up Christmas for Ukraine!