Підозрюваний за $2000 намагався підкупити уповноважену на проведення перевірки особу, щоб та не притягувала до відповідальності його підлеглого, повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону повідомила про затримання у Львові посадовця ТЦК за підозрою у наданні хабаря колезі. Про це в суботу, 26 жовтня, повідомила пресслужба прокуратури.

Повідомляється, що оголошено підозру 44-річному посадовцю районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

"За даними слідства, підозрюваний за 2 тисячі доларів США намагався підкупити уповноважену на проведення перевірки особу, щоб та не притягувала до відповідальності його підлеглого – старшого солдата, який перебував на робочому місці у стані сп’яніння", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Зазначається також, що затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави і перевіряється причетність до злочину інших осіб.