Для російських військ більше немає безпечних місць у межах міжнародно визнаних кордонів України, зазначив Михайло Подоляк.

Почався новий розділ війни українськой народу проти країни-агресора Росії. Таку заяву зробив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Telegram у вівторок, 17 жовтня.

"Новий розділ цієї війни (не)офіційно розпочатий. Скільки не записуй у "Конституцію Росії" окуповані території, аби "зберегти спадок" під ризиком палацових переворотів, зрештою Москві доведеться визнати умови на землі, які склалися" – написав він.

За словами Подоляка, тепер "для російських військ більше немає безпечних місць у межах міжнародно визнаних кордонів України", а значить – жодної можливості середньостроково зберегти за собою Південь, Крим і Чорноморський флот.

"Годинник уже пішов у зворотному напрямку. Нафтогазова голка ще відтягує кінець. Але він уже давно став неминучим", – попередив радник керівника ОП.

Подоляк не уточнив, що саме він розуміє під новим розділом війни. Можливо, його слова стали реакцією на інформацію ЗМІ, що США надали Україні балістичні ракети ATACMS.