Головком обговорив поточну ситуацію на фронті та першочергові військові потреби України під час телефонної розмови з Верховним головнокомандувачем об'єднаних збройних сил НАТО в Європі.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський разом з міністром оборони Рустемом Умєровим у п’ятницю, 23 лютого, обговорив посилення ППО з верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних Сил НАТО в Європі, командувачем Збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі. Про це Сирський написав у Telegram.

"Разом з міністром оборони України Рустемом Умєровим провів змістовну розмову з верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних Сил НАТО в Європі, командувачем Збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі", - написав він.

Сирський зазначив, що поінформував колегу про обстановку на фронті та першочергові потреби Збройних Сил України. Також обговорили аспекти посилення складових протиповітряної оборони України.

"Подякував генералу Каволі особисто та усім партнерам з країн-членів НАТО за допомогу та активну взаємодію у справі визволення української землі від російських окупантів", - повідомив головнокомандувач ЗСУ.