Увечері 30 грудня центр Харкова зазнав ракетної атаки росіян. Пошкоджено готель та житловий будинок. Серед постраждалих іноземний журналіст та дитина.

За даними слідства, удару по будівлі готелю Kharkiv Palace та житловому будинку у центрі Харкова росіяни завдали ракетами Іскандер-М. Про це у неділю, 31 грудня, повідомляє Суспільне з посиланням на керівника поліції Харківщини Володимира Тимошка.

"Росіяни влучили по будівлі готелю Kharkiv Palace та житловому будинку у центрі Харкова ввечері 30 грудня ракетами Іскандер-М", - повідомив Тимошко.

Він додав, що відомо, що у готелі на момент удару були заселені 34 номери, але яка кількість гостей перебувала там під час атаки, ще уточнюють.

Володимир Тимошко поінформував також про деякі деталі дронової атаки, якої Харків зазнав близько першої години ночі 31 грудня. За його словами, російські безпілотники вцілили у центр міста.

"Один з дронів влучив у житлову будівлю, ще один безпілотник влучив у будівлю соціальної інфраструктури. Інформації про загиблих і поранених наразі немає. Над містом були збиті ще кілька безпілотників. Скільки саме - дізнаємося з офіційних звітів", - повідомив він.