На 19 грудня прогнозують незначний дощ на півночі країни, 20 грудня трохи дощитиме у Києві, мороз прогнозують тільки в Карпатах.

На вівторок, 19 грудня, синоптики прогнозують незначний дощ на півночі України, а на решті територій істотних опадів не передбачається. Про це повідомляє Укргідроментр.

На північному сході країни на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°, у східних і Сумській областях уночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У Києві прогнозують невеликий дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4°, удень 5-7° тепла.

У середу, 20 грудня, у північних і північно-західних областях може пройти незначний дощ; на решті територій країни - без опадів. На дорогах північно-східної частини країни подекуди ожеледиця.

У південній частині України температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 6-11° тепла; на решті територій - уночі та вдень 0-5° тепла. У Карпатах без опадів; температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с.

У Києві 20 грудня прогнозують незначний дощ. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 1-3° тепла.