Журналісти помітили автівку дружини Нестора Шуфрича біля будинку, який зареєстрований на угорського бізнесмена Штофу.

Колишній депутат забороненої ОПЗЖ Нестор Шуфрич після початку повномасштабного вторгнення переписав свої активи на підставну особу та перевіз родину до Угорщини. Про це йдеться у розслідуванні Михайла Ткача.

Журналісти помітили автівку дружини Нестора Шуфрича біля будинку, який зареєстрований на угорського бізнесмена Штофу. Авто стоїть під цим будинком щодня зранку і ввечері. Біля автівки, якою користується Катерина Майкова постійно стоїть ще одне авто Toyota з українськими номерними знаками.

Завдяки українській реєстрації та джерелам у правоохоронних органах було встановлено, що власником транспортного засобу є Михайло Черепаня - син багаторічного бізнес-партнера та помічника Шуфрича - В’ячеслава Черепані.

Разом з тим, у розмові угорець Штофа заявив, що не знайомий з Шуфричем, його дружиною та Черепанею. А про те, що Майкова живе у готелі, що пов'язаний з ним - нічого не знає. Також він не підтверджує, що цей готель зареєстрований на нього. Так само не підтвердив Штофа і те, що на нього зареєстровані низка активів, які раніше належали Шуфричу.