Прем'єр повідомив, що питання термінів і планів спорудження фортифікацій - секретна інформація, а тому депутати зможуть отримати її тільки в закритому режимі.

Кошти на заплановане Генеральним штабом ЗСУ і Міністерством оборони України будівництво фортифікаційних споруд виділені в повному обсязі. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив у п'ятницю, 24 травня, під час години запитань до уряду у Верховній Раді, пише Укрінформ.

"У 2022, у 2023 та у 2024 роках виділялися гроші на будівництво відповідних фортифікацій. Загалом значно більше ніж 30 млрд виділили за це період. На всі фортифікації першої лінії, другої та третьої, які планував будувати Генштаб, який із Міністерством оборони України відповідає за будівництво фортифікацій у нашій державі в період воєнного часу, на всі ці проєкти кошти були виділені в повному обсязі", - запевняє Шмигаль.

Прем'єр додав, що питання термінів і планів спорудження фортифікацій - секретна інформація, а тому депутати зможуть отримати її тільки в закритому режимі.